Μασάζ πλάτης για ανακούφιση από τον πόνο – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το μαρτύριο του άνω μέρους της πλάτης επιστρέφεται ως επί το πλείστον για να συγκεντρωθεί το μαρτύριο ή η θωρακική αθλιότητα. Η διαταραχή καλύπτει μια περιοχή που έχει το κατώτερο κομμάτι του λαιμού ως το πιο απομακρυσμένο όριο και το πιο επιτακτικό χαρακτηριστικό της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης ως κατώτερο όριο. Η θωρακική περιοχή περιλαμβάνει δώδεκα σπονδύλους. Τα βασικά εννέα μεταξύ των δώδεκα ενώνονται με τα πλευρά του στήθους στη μία ή στην άλλη πλευρά της σπονδυλικής στήλης. Στη συνέχεια, τα πλευρά συνεχίζουν ή λυγίζουν γύρω από το πλάι του σώματος για να προστεθούν στο οστό του θώρακα μπροστά. Αυτό σχεδιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο ή θωρακική κόγχη που περιορίζει ως μια αμυντική χωριστή περιοχή για τα γιγάντια όργανα όπως η καρδιά και οι πνεύμονες, επιπλέον παρέχει στα όργανα επαρκή βοήθεια για πραγματική εργασία. Η συνοικία, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, είναι μια γιγάντια περιοχή που φέρει βάρος,

Το μαρτύριο σε αυτόν τον χώρο μπορεί στη συνέχεια να είναι εξαιρετικά βασανιστικό, κάνοντας τη ζωή ενοχλητική. Το μαρτύριο του άνω μέρους της πλάτης ούτως ή άλλως δεν περιορίζεται γενικά μόνο στο άνω μέρος της πλάτης. Θα μπορούσε να μασάζ στο σπιτιστείλτε στο λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και τα χέρια. Αυτό συμβαίνει λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο τα νεύρα του λαιμού, των χεριών, των χεριών και ούτω καθεξής συνδέονται σαφώς με τη σπονδυλική στήλη. Οι βασικές προαιρετικές κρούσεις συνδυάζουν πρωτόγνωρο ή προχωρημένο μαρτύριο, ανεπάρκεια, πρόβλημα σπλάχνου και δύναμη των μυών στην πληγείσα περιοχή που πρόκειται να σηκωθεί στο υποκείμενο τμήμα της ημέρας, ανησυχητική άνεση στον αυχένα, την πλάτη ή τα χέρια, νεκρότητα, μείωση βάρους και πυρετός. Το καύσιμο που συμβαίνει στην άνω περιοχή της πλάτης μπορεί να είναι τόσο θαμπό τραύμα ή απότομο μαρτύριο, μπορεί να είναι αξιόπιστο ή να υπερβαίνει σε τυπικές διατάσεις και μπορεί να είναι διάχυτο ή εστιασμένο.

Σκοποί πίσω από τον πόνο στην πλάτη

1. Μηδενισμός μυών ή ευαίσθητων ιστών όπως τένοντες ή σύνδεσμοι λόγω υπερβολικής χρήσης μέσω κάπως μακρών εξελίξεων, τραυματισμού ή επεισοδίου και τρομακτικής στάσης.
2. Σπάσιμο πίεσης σπονδύλων λόγω οστεοπόρωσης.
3. Κήλη σπονδυλικού κύκλου
4. Εκφυλιστική μόλυνση της πλάκας.

Μασάζ πλάτης για ανακούφιση από τον πόνο

Το πίσω ζύμωμα είναι μια στρατηγική επωνυμίας για την επαναφορά του βασανισμού και της δύναμης. Χρησιμοποιήστε λάδι τριβής για να μειώσετε την καταστροφή που προκαλείται στο δέρμα και να αποτρέψετε το τράβηγμα των τριχών. Ο έλεγχος της πλάτης με συνηθισμένο ηρεμιστικό λάδι, για παράδειγμα, το Rumatone Gold Oil εκτιμά επίσης εξαιρετικά σταθερά πλεονεκτήματα. Χρησιμοποιήστε κάθε ένα από τα πιο νυσταγμένα εξαρτήματα για μια ηρεμιστική ή καταπραϋντική αντίδραση. Τα συνηθισμένα διακοσμητικά που υπάρχουν στο Rumatone Gold Oil έχουν βασανιστικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Ένα λεπτό τρίψιμο στην πλάτη με αυτό το λάδι κάνει παρομοίως περαιτέρω το σύστημα κυκλοφορίας και λειτουργεί με βασανιστήρια και προβλήματα.

Published
Categorized as HEALTH

Leave a comment

Your email address will not be published.