ιδέες για αγορά μπανιέρας

Πολλοί νέοι γονείς αγωνίζονται να βρουν χώρο για όλο τον νέο εξοπλισμό που χρειάζονται για να φροντίσουν ένα νέο μωρό. Αυτό το μικροσκοπικό άτομο μπαίνει στο σπίτι σας και καταλαμβάνει αμέσως όλο το χώρο, το χρόνο και την ενέργειά σας. Ευτυχώς, οι κατασκευαστές βρεφικών προϊόντων εργάζονται όλο και περισσότερο για να διευκολύνουν τη μετάβαση για τους γονείς, ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα και εξοπλισμό.

Ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια εξοπλισμού που χρειάζεται για ένα νέο μωρό είναι η μπανιέρα. Οι μέρες που λούζονταν τα βρέφη στον νεροχύτη της κουζίνας έχουν περάσει. Οι νέοι γονείς αγοράζουν πλέον βρεφικές μπανιέρες για τα μωρά τους. Αυτές οι μπανιέρες διαφημίζονται ως πιο ασφαλείς για το μωρό και ευκολότερες για τους γονείς. Ωστόσο, είναι επίσης αρκετά μεγάλα και δύσκολα στην αποθήκευση. Αυτό που ψάχνετε είναι μια μπανιέρα εξοικονόμησης χώρου.

Οι μπανιέρες Safety 1st Space Saver είναι μια εξαιρετική λύση επισμάλτωσης μπανιέρας για γονείς. Έχουν όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες των βρεφικών μπανιέρων πλήρους μεγέθους, αλλά καταρρέουν για εύκολη αποθήκευση. Τα τμήματα του κεφαλιού και των ποδιών διπλώνουν εύκολα πάνω από τη βάση, καθιστώντας εύκολη την απομάκρυνση της μπανιέρας όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που αγαπούν περισσότερο οι γονείς για τις μπανιέρες Safety 1st Space Saver είναι ότι ταιριάζουν στο εσωτερικό του νεροχύτη της κουζίνας. Αυτό δίνει στους γονείς την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο το μωρό τους όρθιοι. Οι περισσότερες μπανιέρες για βρέφη είναι μεγαλύτερες, αναγκάζοντας τους γονείς να βάλουν τη μπανιέρα στο πάτωμα και να σκύψουν, προκαλώντας συχνά πονοκεφάλους. Άλλες μπανιέρες μπορεί να απαιτούν κάποια εγκατάσταση. Ωστόσο, με αυτές τις μικρότερες μπανιέρες, η εγκατάσταση μπανιέρας δεν είναι απαραίτητη, καθώς ταιριάζουν απευθείας στο νεροχύτη ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πάτωμα.

Πολλές μπανιέρες για βρέφη είναι μεγάλες και δύσκολα αποστραγγίζονται, με την ανάγκη να τις ανατρέψετε και να χύσετε το περιεχόμενο. Οι μπανιέρες Safety 1st Space Saver διαθέτουν ενσωματωμένες αποχετεύσεις, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο το άδειασμα. Έχουν επίσης θήκες για σαπούνι και πετσέτα, ώστε όλες οι προμήθειες σας να μπορούν να φυλάσσονται σε ένα μέρος. Αυτές οι μπανιέρες έχουν επίσης περίγραμμα για να παρέχουν άνεση και ασφάλεια στο μωρό σας.

Οι κριτικές γονέων για τις μπανιέρες Safety 1st Space Saver είναι πολύ θετικές. Παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για το μπάνιο ενός βρέφους, έχουν πολλά βολικά χαρακτηριστικά για χρήση από τους γονείς και κρύβονται εύκολα όταν δεν χρησιμοποιούνται. Μπορούν να αγοραστούν σε πολλούς μεγάλους λιανοπωλητές βρεφικών προμηθειών.

Leave a comment

Your email address will not be published.